Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

Přiznám se, že Vám nějak nerozumím.

Tvrdíte, že vyučenci jsou méně zaměstnatelné skupiny obyvatel než ostatní vzdělanci ale přitom to není pravda. Na trhu práce je jich naprostý nedostatek. Ale to nevadí,nemůžete vědět vše.

Otázka reformy školství je úsměvná. 25letá snaha reformovat školství vedla k jeho naprosté degradaci a to zejména díky právě Vámi navrhovaném systému svobodného rozhodování ředitelů o tom jak se bude na jejich školách učit. Jediné s čím lze souhlasit je potřeba změnit financování od počtu žáku směrem k učitelům. Tedy peníze podle opravdové potřeby a nikoliv podle počtu žáků. A stejně tak potřeba jednotného učebního plánu.

O sociálních reformách nemluvě, protože to není změna pro jednu vládu ale musí to být shoda na systému napříč politického spektra.A to se obávám je v současné době neřešitelný problém.

3 0
možnosti
JM

Tesat do kamene. Konkrétně kvalitního instalatéra, elektrikáře a zedníka aby člověk pohledal. A o jejich výdělcích se nikomu ani nezdá /nezávidím jim to, komu čest, tomu čest/.  Stavím dům a vím o čem mluvím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Společenské dění v Česku i ve světe.

Kde domov na Twitteru